Ana içeriğe atla

Sayaç Okuma İşi Yapacak Olanlar

AYEDAŞ - Anadolu yakasında oturanlar için sayaç okuma işi yapan tek firma var bütün ilçeleri bu firma okuyor.
Tuğ-Kan İnş. Müh. Bil. Tur. Tek. Hiz VE Tm.
Çengelköy Mah. Prof Beynun Akyavaş Cd. No: 26 Üsküdar
Tel: 0216 422 23 30

BEDAŞ - Avrupa yakası  için bölgelerin büyük çoğunluğu Marsaş- Çıra Enerji tarafından yapılıyor.
Yenidoğan Mah. Abdiipekçi cd. Cem İş HAnı No:90 Dük:39
Tel: 0212 501 89 32

Anadolu Yakası Kesme Açma İşi İçin
Ünka İnşaat Yatırım Sanayi A. Ş
Gülsuyu Mah. Fevzi Çakmak Cd. No:27/1 maltepe İstanbul
Tel 0216 427 24 61

_________________________________________________
Yıllar sonra Marsaş'a dönüp baktığım zaman hiç bir şeyin değişmemiş olduğunu gördüm. İnsan sormadan edemiyor; bu şirket iş kanununa ve Bedaş ile yaptığı sözleşmeye aykırı hareket etmesine rağmen neden sözleşmesi iptal edilmiyor?
Yasal hakkını kullanarak sendikalı olan işçilerin 120 tanesini birden işten çıkarmak ve tek kuruş tazminat vermemek hangi iş ahlakına sığar. Mevcut çalışanların maaşlarını iş kanununa göre en geç bir sonraki ayın 21'ine kadar ödemek zorunluyken; Marsaş bu tarihten bile 20 gün sonra yani ikinci ayın onuna doğru veriyor.
Maaşını çalıştığı aydan 3 ay sonra alan bir işçi nasıl ev geçindirir ve nasıl sağlam kafayla çalışır? Bunu sayfa okurlarına bırakıyorum.
Şirket okunan sayaç başına ( az tüketim, normal faturalandırılmadı, normal fatura farketmiyor) 42 kuruş alıyor. Bir eleman ayda en az 12-13 bin sayaç fatura kesiyor. Buyrun siz hesaplayın. Maaşlar hangi gerekçeyle verilmiyor?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Marsaş İnternet Sitesi

Sözde büyük şirket gemileri neyi var. Bu kadar para kazanıyor, deyim yerindeyse bok gibi. Peki koskocaman şirketin bir internet sitesi olmaz mı? Olmaz. Arama motoruna marsaş yazın ara deyin. Çıkan sonuçlarda hep rüşvet ihaler yolsuzluğu gibi sonuçlar var. Bunun yerine marsas.com.tr veya marsas.com gibi bir şirket sitesi olabilirdi. Yeni kanuna göre şirketlerin internet sitesi yapması zorunlu olduğu halde MARSAŞ'ın böyle bir sitesi yok.

Marsaş Enerji

Her zamanki gibi MARSAŞ yine maaşların üstüne yattı. Bu da yetmezmiş gibi her ayın ilk beş günü izin hakımızı yedi. Dinlenme molası vermeden patrona çalışmaya devam